Utökning av styrelsen. [2024-03-18]

Efter årsmötet så har två nya styrelsemedlemmar valts in och en har lämnat.

Hanna Castillo Söderlund valdes som ny sekreterare och Anneli Engström valdes som ledamot/kassör. Anneli kommer arbeta med Linda (kassör) för att från nästa år ta över som kassör.

Styrelsen tackar Cima Gahderi för ett mycket bra arbete som sekreterare de senaste två åren.

På stämman bifölls också styrelsens förslag på att sänka årsavgiften med 10-11% eftersom momsplikten för samfälligheter nu har tagits tillbaka.

En ny styrelse valdes. [2022-04-01]

När tre ledamöter meddelade att de skulle lämna styrelsen satte valberedningen igång sitt arbete med att hitta nya kandidater. Genom att informera medlemmarna om situationen anmälde sig nya kandidater sitt intresse.

De nya ledamöterna som valdes in i styrelsen är Linda Ericsson, Cima Ghaderi och Mattias Lindqvist, samtliga på 2 år. Michael Svahn, tidigare kassör, valdes av föreningsstämman till ordförande (1 år). Under det efterföljande konstitueringsmötet valdes Linda Ericsson till kassör och Cima Ghaderi till sekreterare. Mattias Lindqvist och Reidar Johansson valdes till ledamöter.

Vad hände under föreningsstämman? [2022-04-01]

Under föreningsstämman presenterade Mathias Hedblom vad styrelsen arbetat med under verksamhetsår 2021. Främst har styrelsen fokuserat på att renovera lekplatserna, där flertalet medlemmar ställt upp med arbetskraft. Styrelsen har även sett över föreningens kostnader. Michael Svahn presenterade föreningens finansiella situation, vilken är god. Men det finns likväl en viss oro inför framtida investeringar, vilket låg till grund för en höjning av medlemsavgiften. Mer information återfinns i protokollet från föreningsstämman, som mommer att finnas tillgänglig inom kort.